Talvinen tervehdys!

Talvinen tervehdys! Taas toimivat nettisivut, kiitos palveluntarjoajan aktiivisuuden! Olin vuoden verran poissa päivityksistä, kun unohdin salasanan, enkä saanut uutta millään ilveellä toimimaan. Sillä välin perustin myös facebook-ryhmän paratiisilleni. Sinne voivat kiinnostuneet hakeutua https://www.facebook.com/groups/194301710720016/

Yksi vastaus artikkeliin ”Talvinen tervehdys!

 1. sinikka saarinen

  Hei, olen moittinut ohjelmiasi Ylellä ja pitänyt taukoa niiden katselussa. Nyt näin 16.7.2015 ihanan Puutarhaunelmia. Kiitos.
  Suht aloittelevana puutarhurina kaipaisin konkreettisia ”kädet multaan” ohjelmia. Kun Arno Kasvin ohjelmia katselin, oma puutarha ei ollut edes unelmissa! Voisiko seurata istutuksia istuttamisesta, maan parannuksesta, lannoituksesta, rikkaruohoista, salaojituksesta lähtien? Itselläni on metristä heinää kasvava tontti, johon haluaisin helppohoitoisen kasvimaan. Liekö mahdollistakaan?
  Ystävällisin terveisin
  Sinikka Saarinen Etelä-Savosta

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *